Campingvognen

Campingvognen

Købmandsgaarden ligger lige på Camønoen, 350 m fra Råbylille strand, og her kan du passende holde din pause - med et stop i bageren, spise morgenmad ved morgenbuffeten eller blive natten over.

 

Vi har en lille, men meget charmerende, campingvogn fra 1969 stående i haven - den kan du leje til overnatning, det kan nemlig godt ske at vi ikke har flere værelser ledige. Campingvognen er indrettet med en opredt dobbeltseng, et lille skab til bagage og et køkkenbord med en elkedel. Der er adgang til et indendørs toilet, og bad kan man få nede på stranden eller under udebruseren (uh, koldt vand!).

 

Morgenmaden kan du købe som en lækker, stor morgenbuffet (95 kr pr person), eller du kan købe friskbagt morgenbrød i vores bager - og aftensmad kan vi også klare ved bestilling i forvejen.

 

Ring til os på tlf. 55866160 for reservation.

 

 

 

Den grønne vogn

Priser

1-2 personer 300 kr. pr. nat.

 

Prisen er inkl. sengetøj.

Vi har også en grøn vogn i haven - den er ligeledes til leje for 300 kr. pr. nat. Der er en 1½-mandsseng og en overkøje, opredte og klar til dig. Desuden er her plads til bagage og en el-kedel til rådighed. Toiletbesøg foregår indendørs i huset (du får en nøgle) og bad kan man få nede på stranden eller under udebruseren (uh, koldt vand!).