Festsal

KØBMANDSGAARDEN  MØN

Selskabslokalet

Lad vores smukke festlokale danne rammen om dit næste arrangement.

Vi lægger lokale til runde fødselsdage, konfirmation og barnedåb til julefrokost, kurser, generalforsamling eller den årlige firmafest.

Med kun 300 m. til stranden ligger Købmandsgaarden godt placeret på sydkysten af det kønne Møn, med gode muligheder for gåture eller besøg på Møns mange turistattraktioner, fx Møns Klint.

I den store have kan festen begynde med en reception, børnene kan leje eller gæsterne kan sidde og nyde pausen. Eller I kan gå en tur ned til den skønne badestrand og dyppe tæerne.


Vi har plads til op til 60 gæster i det restaurerede købmandslokale, og der er mulighed for at leje hele huset med overnatning til 18 personer. Har du behov for flere overnatningspladser kan vi henvise til flere muligheder i gåafstand til Købmandsgaarden.

Vi stiller borde, stole og service til rådighed - og den gamle købmandsdisk omdannes let til en dejlig buffet. Duge og stofservietter kan lejes, og evt. ekstra morgenmadskuverter kan tilkøbes.

Priser

Leje af hele huset med selskabslokale (inkl. borde, stole og service, samt overnatning og morgenbuffet for 16 pers.):                                                                         

                                                      kr. 9.900,-


Leje af selskabslokalet uden overnatning (inkl. borde, stole og service):                         

                                                      kr. 5.900,-


Leje af selskabslokalet uden overnatning, fx konfirmation, dåbsfest, generalforsamling o.lign.

(NB: tidsbegrænset til kl. 22):        kr. 4.500,-Mad og drikke skal medbringes eller leveres udefra (spørg os gerne - vi kan henvise til flere lokale leverandører).


Køkkenfaciliteter: Vi har et anretterkøkken, to store varmluftovne, komfur, microovn samt en industriopvaskemaskine.

Pladsen i køkkenområdet er desværre for trang til at man kan lave festmad fra grunden her i huset. Sats mere på færdiglavet mad udefra eller evt. grill i haven.


Læs om brug af selskabslokalet her.